Plaats gratis een advertentie
Start Diensten en Vakmensen Overige Gezondheid en Welzijn

Lichaam en Geest in balans - Meditatie Workshops

Samenvatting
  • Gratis
  • Nieuw  
Omschrijving

Misschien kan  je eens  overwegen om te beginnen mediteren. De voordelen van regelmatig mediteren zijn eindeloos.

Hoe zit het met jou? Misschien weet je diep vanbinnen wel dat meditatie goed voor je zou zijn, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen. Of misschien heb je het al wel eens geprobeerd, maar heb je de juiste meditatietechniek nog niet gevonden (en ben je er dus maar mee gestopt). Dan is Falun Dafa zeker iets voor jou.

Falun Dafa is een zeer oude vorm van Qigong. Qigong is de praktijk van het verfijnen van lichaam en geest door speciale oefeningen en meditatie.

In Falun Gong wordt de geest gecultiveerd door Xinxing (morele kwaliteit) te verhogen. Xinxing wordt verhoogd door zich steeds meer in overeenstemming te brengen met de universele principes Waarachtigheid, Mededogen, Verdraagzaamheid.

De cultivatie van het lichaam in Falun Gong bestaat uit een vijftal oefeningen. Er zijn 4 staande oefeningen en één zittende meditatie. De langzaam bewegende oefeningen zijn geschikt voor alle leeftijden en ze zijn gemakkelijk te leren. Ze hebben een zeer positieve invloed op de gezondheid. Na langere beoefening wordt bij het uitvoeren van de oefeningen een meditatieve toestand vereist, een lege doch bewuste geest. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Alle activiteiten van Falun Dafa zijn gratis. Op het internet zijn alle boeken en videoclips van de oefeningen gratis te downloaden.

Om de oefeningen te leren of samen te doen met anderen kan je terecht op de oefensite in het Stadswandelpark van Eindhoven: elke zondag voormiddag van 11.00h tot 12.30h. Iedereen is van harte welkom om mee te doen!

Contactpersoon Y. Zhu: 06-49608460

;t=10s
 

Kayanne
Kayanne
Amsterdam, NH
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord