Plaats gratis een advertentie
Start Zakelijke goederen Bedrijfsruimtes | Te Koop

Garagebox kopen

Samenvatting
  • N.V.T. niet van toepassing
Omschrijving

Bedrijfs- of Garagebox kopen: goede investering voor multifunctioneel gebruik

Het kopen van een garagebox is een goede investering, zowel als opslag- of werkruimte voor persoonlijk gebruik als belegging met een zeer aantrekkelijk rendement. De garageboxen van Boxcomplex zijn hoogwaardige en multifunctionele ruimtes tegen een zeer gunstige aanschafprijs. Al onze complexen zijn gunstig gelegen en zeer goed beveiligd.Uw garagebox bevindt zich op een gunstig gelegen en goed beveiligd terrein, met passende voorzieningen en een uitstekende 24-uurs toegankelijkheid. 

Kies ook voor een garagebox kopen bij Boxcomplex; een duurzame investering met een hoge opbrengst van 7,5% bij verhuur, exclusief de nog te verwachten waardestijging. De garageboxen zijn multifunctioneel inzetbaar als bijvoorbeeld stalling, bedrijfsruimte, opslagruimte, webshop of werkplaats.

Boxcomplex
Boxcomplex
,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord