Plaats gratis een advertentie
Start Muziek en Instrumenten Keyboards

Yamaha Genos XXL- Tyros 5,4, Korg Pa4X, Ketron SD9/SD60, Motif XF

Samenvatting
  • € 2.289,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Verkoop Nieuwe Yamaha Genos XXL- Tyros 5.4, Korg Pa4X, Ketron SD9/SD60, Motif XF8, Nord Stage 3 WhatsApp Chat +4915216263607, Email musicals.instruments@gmail.com /  SKYPE: musicals.instruments

 

Al onze producten zijn originele, nieuwe, in de fabriek verzegelde dozen plus 2 jaar internationale garantie die wij aanbieden tegen goedkope groothandelsprijzen.
Nieuwe Yamaha Genos XXL Set (76 Toets) Digital Arranger Workstation
Ik verkoop de toetsenborden in uitstekende staat, het is ongeopend uit de eerste hand, nieuwe authentieke originele, verzegelde doos, het toetsenbord heeft een garantie van 24 maanden.
Dit is de V2 versie, ik verkoop hem met de twee speakers + de doos, de steun (partituur en keyboard) en het pedaal. Alle originele verpakking is ook beschikbaar, ik kan veilig verzenden via UPS, FedEx of DHL en de verzekerde prijs is inclusief verzendkosten..

De prijs is 2389 €
De prijs is inclusief verzendkosten
Neem contact met mij op voor de prijzen van toetsenborden en voor meer informatie en in het bijzonder toetsenbordfoto's /prijzen...?
E-mail contact: musicals.instruments@gmail.com
SKYPE: musicals.instruments
(WhatsApp) +4915216263607

Vincenzo
Vincenzo
Wijtgaard,
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord