Plaats gratis een advertentie

Veilig handelen op het internet…

In de afgelopen jaren is het handelen op internet steeds populairder geworden. Tweedehands spullen kopen of verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest, De keerzijde hiervan is dat het voor oplichters ook nog nooit zo makkelijk is geweest op kopers/verkopers online op te lichten.

Let op de onderstaande punten als u een artikel koopt:

Uiteraard doen wij ook ons best om fraude zoveel mogelijk te voorkomen, echter lukt het in de praktijk  ons niet altijd. Bij het bestrijden van fraude hebben wij ook uw hulp nodig.  Merkt u iets verdacht dan kunt u uiteraard altijd via het contactformulier contact met ons opnemen. Ziet u een advertentie waar uw gevoel niet goed bij is, dan kunt u binnen dezelfde advertentie op de knop “Deze advertentie melden” klikken. Wij zullen uw melding beoordelen en indien nodig actie ondernemen.

Wij maken u er nogmaals op attent dat zelfs u slachtoffer kunt worden van online oplicthing.

Wees waakzaam!

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

neuzelplein.nl team.

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord